Aanbod

Kantoorhuur

Landgoed Anderstein verhuurt verschillende luxe kantoorruimten in de Villa Anderstein en in het Koetshuis. De door bomen en rododendrons omgeven oprijlaan voert u door het parkachtige landschap van Golfclub Anderstein naar beide gebouwen. Zowel de villa als het koetshuis hebben een wijds uitzicht over de golfbaan, waardoor u het gevoel krijgt midden in de natuur te werken. Door de gunstige ligging vlak aan de A12 te Maarsbergen, blijft u echter optimaal bereikbaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Landgoed Anderstein

Aangeboden op Landgoed ´t Stort te Maarn

Aan de rand van Maarn op zicht-lokatie langs de N277 en gelegen naast de op en afrit van de A12 naar Utrecht alsmede op loopafstand van het treinstation Maarn, ligt het Landgoed ’t Stort. Het 4 ha. tellende historische park met hoofdhuis en koetshuis is aangemerkt als historische buitenplaats. Het Hoofdhuis en koetshuis zijn in 2006 geheel gerenoveerd en geschikt voor kantoorgebruik op basis van een hoogwaardig afwerking en technisch voorzieningenniveau.

Per 1 oktober 2016 komt de eerste verdieping van het koetshuis beschikbaar. De oppervlakte bedraagt ca. 186 m2 (BVO). De verdieping is eventueel in twee delen te gebruiken. Direct naast het koetshuis is voldoende eigen parkeergelegenheid aanwezig.

Landgoed ’t Stort is onderdeel van Landgoed Anderstein, gelegen in Maarsbergen. Op Landgoed Anderstein zijn de Deel en de Stal beschikbaar voor vergaderingen en trainingen. Voor nadere informatie 0343431209/06-51058313