Eventruimte op Anderstein
wanneer u bij ons kantoor houdt

Eventruimte huren

Familielandgoed Anderstein in Maarn heeft verschillende ruimtes voor bijeenkomsten, vergaderingen en andere evenementen: de Deel, de Stal en de Stube. De eventruimtes op Anderstein zijn te huren door gebruikers van de kantoren op Anderstein en 't Stort. De eventruimtes worden in beginsel niet anderszins commercieel verhuurd. De familie stelt vanuit Vereniging 't Uilenbankje deze ruimtes ook kosteloos beschikbaar aan maatschappelijke organisaties en buurtverenigingen die vallen binnen de criteria die de vereniging ondersteunt. Via onderstaande button is een aanvraagformulier te vinden, waarmee u uw aanvraag voor gebruik van de ruimtes kenbaar kunt maken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

De Deel

De Deel van Landgoed Anderstein is een prachtige, landelijk ingerichte multifunctionele ruimte. De 130 m2 grote ruimte is geschikt voor allerlei bijeenkomsten: borrels, diners, vergaderingen en concerten. De Deel is op verschillende manieren in te richten, bijvoorbeeld een zithoek bij de riante open haard voor een borrel. Voor een diner kan een cateraar worden ingeschakeld in de open keuken. Vergaderingen kunnen in theater- of cabaretopstelling. Onze tafels van lokaal hout kunnen voor iedere gelegenheid gebruikt worden. De Deel grenst aan onze nieuw verbouwde Stal. De ruimtes zijn afzonderlijk of gezamenlijk te gebruiken. 

De Stal

De recentelijk verbouwde Stal van Landgoed Anderstein is een heerlijke, riante multifunctionele ruimte. Deze ruimte is net iets groter (138m2) dan de aangrenzende Deel en is geschikt voor borrels, diners en vergaderingen. Ook in deze ruimte zijn verschillende opstellingen mogelijk voor vergaderingen of diners. Borrels kunnen plaats vinden in de zithoek bij de hout gestookte kachel. Cateraars kunnen gebruik maken van de naastgelegen, volledig ingerichte (woon)keuken.

De Stube

Naast de Stal en de Deel is het ook mogelijk om de Stube te huren voor kleine bijeenkomsten, zoals borrels en vergaderingen tot 20 personen. Deze woonkeuken is ingericht als een Oostenrijkse stube, waar je gezellig bijeen kan komen bij de knusse kachel. Daarnaast is de Stube voorzien van een volledig ingerichte keuken, waar cateraars of kook-enthousiasten aan de slag kunnen gaan voor een heerlijke maaltijd.

Contact

Maak op het aanvraagformulier kenbaar met welk doel u de ruimtes wilt gebruiken en klik op verzenden. Wij nemen dan uw aanvraag in behandeling. Het vooraf bezichtigen van de ruimten behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Wij kijken er naar uit u en uw gezelschap op Landgoed Anderstein te mogen ontvangen.Vraag een offerte aan

Welke ruimte heeft uw voorkeur?
De Deel
De Deel en de Stal
De Deel en de Stube
De Stal en de Stude
De Stal
De Stube
Ik wil een bezichtiging, want ik weet het nog niet.

Wilt u op de hoogte blijven van de actualiteiten op de landgoederen Anderstein, Appel en 't Stort? Meldt u zich dan aan voor  'Anderstein Nieuws'. 
Privacy verklaring

Aanmelden voor 'Anderstein Nieuws'
Contact