Eventruimte op Anderstein
wanneer u bij ons kantoor houdt

Eventruimte huren

Op familielandgoed Anderstein in Maarn zijn verschillende ruimtes te huur voor bijeenkomsten, vergaderingen en andere evenementen: de Deel, de Stal en de Stube. Nadere informatie, de mogelijkheden en foto's van deze drie stijlvolle ruimten zijn op deze pagina te bekijken. Landgoed Anderstein ligt zeer centraal in Nederland en dichtbij de A12 (afslag Maarn/Maarsbergen).
Onderin de pagina is een offerteaanvraagformulier te vinden, waarop u uw wensen kenbaar kunt maken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

De eventruimtes op Anderstein zijn te huren door gebruikers van de kantoren op Anderstein en 't Stort en door andere gebruikers van de familielandgoederen, zoals  organisaties en personen met een relatie met de familie. De eventruimtes worden in beginsel niet anderszins commercieel verhuurd. 

De Deel

De Deel van Landgoed Anderstein is een prachtige, landelijk ingerichte multifunctionele ruimte. De 130 m2 grote ruimte is geschikt voor allerlei bijeenkomsten: borrels, diners, vergaderingen en concerten. De Deel is op verschillende manieren in te richten, bijvoorbeeld een zithoek bij de riante open haard voor een borrel. Voor een diner kan een cateraar worden ingeschakeld in de open keuken. Vergaderingen kunnen in theater- of cabaretopstelling. Onze tafels van lokaal hout kunnen voor iedere gelegenheid gebruikt worden.

De Deel grenst aan onze nieuw verbouwde Stal. De ruimtes zijn afzonderlijk of gezamenlijk te huren. Heeft u interesse om de ruimte te huren voor uw bijeenkomst of wilt u een afspraak maken om de ruimte te bekijken? Vul dan onderin deze pagina het offerteaanvraagformulier in.

De Stal

De recentelijk verbouwde Stal van Landgoed Anderstein is een heerlijke, riante multifunctionele ruimte. Deze ruimte is net iets groter (138m2) dan de aangrenzende Deel en is geschikt voor borrels, diners en vergaderingen. Ook in deze ruimte zijn verschillende opstellingen mogelijk voor vergaderingen of diners. Borrels kunnen plaats vinden in de zithoek bij de hout gestookte kachel. Cateraars kunnen gebruik maken van de naastgelegen, volledig ingerichte (woon)keuken.

Heeft u interesse om de ruimte te huren voor uw bijeenkomst of wilt u een afspraak maken om de ruimte te bekijken? Vul dan onderin deze pagina het offerteaanvraagformulier in.

De Stube

Naast de Stal en de Deel is het ook mogelijk om de Stube te huren voor kleine bijeenkomsten, zoals borrels en vergaderingen tot 20 personen. Deze woonkeuken is ingericht als een Oostenrijkse stube, waar je gezellig bijeen kan komen bij de knusse kachel. Daarnaast is de Stube voorzien van een volledig ingerichte keuken, waar cateraars of kook-enthousiasten aan de slag kunnen gaan voor een heerlijke maaltijd. 

De Stube wordt in overleg verhuurd in combinatie met de Stal of de Deel. Heeft u interesse om de ruimte te huren voor uw bijeenkomst of wilt u een afspraak maken om de ruimte te bekijken? Vul dan onderin deze pagina het offerteaanvraagformulier in.

Contact

Maak op het offerteaanvraagformulier uw wensen kenbaar en klik op verzenden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Het vooraf bezichtigen van de ruimten behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Wij kijken er naar uit u en uw gezelschap op Landgoed Anderstein te mogen ontvangen.

Download hier onze algemene voorwaarden voor de huur van de Deel, de Stal en de Stube.

Algemene voorwaarden

Vraag een offerte aan

Welke ruimte heeft uw voorkeur?
De Deel
De Deel en de Stal
De Deel en de Stube
De Stal en de Stude
De Stal
De Stube
Ik wil een bezichtiging, want ik weet het nog niet.
Versturen

Wilt u op de hoogte blijven van de actualiteiten op de landgoederen Anderstein, Appel en 't Stort? Meldt u dan aan voor  'Anderstein Nieuws'. 
Privacy verklaring

Aanmelden voor 'Anderstein Nieuws'
Aanmelden
Contact